GTA IV'ün Steam'de Satıştan Kaldırılma Sebebi Games for Windows Live

13.01.2020 21:47 Gazali Çetinkaya

 
Grand Theft Auto IV geçtiğimiz günlerde birdenbire Steam'de satıştan kaldırılmıştı.

US Gamer'a konuşan Rockstar Games konu hakkında açıklamada bulundu.
 
"Grand Theft Auto IV ilk başta Games For Windows Live platformu için oluşturuldu. Microsoft'un Games for Windows Live desteğini sona erdirmesiyle birlikte, oyunun mevcut versiyonunu satmaya devam etmek için gerekli olan ek anahtarları üretmek artık mümkün değil."
 
"Grand Theft Auto IV'ün PC versiyonunu yayınlamak için diğer seçeneklere göz atıyoruz ve en kısa sürede daha fazla bilgi paylaşacağız." 

Oynamak için Grand Theft Auto IV'ün kopyasını gerektirmeyen bağımsız genişleme paketi Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City halen Steam'de satılmaya devam ediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto IV Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 9 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 1 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 1 Saat önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 2 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler