GTA San Andreas için AI ile Geliştirilmiş Bu Mod, Tüm Dokuları Elden Geçiriyor

11.07.2021 11:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod yapımcısı 'flyaway888', Grand Theft Auto San Andreas için tüm dokuları elden geçiren yeni bir AI ile geliştirilmiş mod yayınladı. Bu geliştirilmiş dokuları göstermek için ise aşağıda görebileceğiniz bir video yayınladı.
 
Mod yapımcısı, AI araçlarını kullanarak orijinal dokuları sekiz kat yükseltmeyi başardı. Bu nedenle, yeni dokular daha ayrıntılı görünüyor ve orijinal sürümlerinin sanat stilini koruyor. 
 
Ancak flyaway888, mod paketini ModDB veya NexusMods'a yüklemedi. Bunun yerine indirme seçeneği AdFly ve başka bir web sitesi üzerinden sağlanıyor. İndirme bağlantılarını videonun açıklama kısmında bulabilirsiniz.
 
Video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto: San Andreas Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Haziran 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler