GTA V'in Önemli Özellikleri GTA IV'e Geldi

17.11.2013 22:17 Samet Konuksal


    Rockstar Games, GTA IV'ün PC sürümünde mod desteğine de yer vermişti. Durum böyle olunca oyun, çıkışından yıllar sonra oyuncular tarafından güncellenmeye devam ediyor. Bir mod yapımcısı, Grand Theft Auto V'in karakter özelliklerini GTA IV'e ekledi.
 
    Daha önce oyun için Iron Man modu yayınlayan JulioNIB nickli mod yapımcısı, GTA IV'e karakter değiştirme özelliğini, karakterlerin özel yeteneklerini ve GTA V'teki silah tekerliğini ekledi. Oyunda karakter olarak Niko'yu ve ek içeriklerden tanıdığımız Johnny ile Luis'i görüyoruz. 
 
    JulioNIB'in geliştirdiği bu mod henüz yayınlanmış değil. Ancak videonun açıklamasında gördüğümüz üzere yayın tarihi oldukça yakında.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto IV Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 2 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 3 Saat önce İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 3 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 4 Saat önce Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler