Gay Tony'den Yeni Karakterler

Oyunda Tony'nin gece klübü uğrak mekanlarımızdan birisi olacak.
16.10.2009 11:59 Ersin Kılıç

Dün multiplayer ekran görüntüleri yayınlanan Ballad of Gay Tony için bugün yeni bir video daha yayınlandı. Yayınlanan bu yeni videoda oyunda yer alan bir kaç karakterde gözüküyor.
 
Oyunun yeni videosu Liberty City'de yayın yapan bir magazin programının anlatımıyla yapılmış ve oyunun diğer videolarında olduğu gibi oldukça eğlenceli bir video ortaya çıkmış.
 
Videoda Cloe Parker ve Alfonso Vasquez Jr. karakterlerinden de bahsedilmiş.
 
Lost and Damned içeriği ile birlikte Episodes form Liberty City oyunuyla satılacak olan Balld of Gay Tony 30 Ekimde raflardaki yerini alacak. Ayrıca ikinci içeriği tek başına gene aynı tarihte Xbox Live'dan da indirebileceksiniz. 
 
Oyunun Fizz TV adındaki yeni videosunu izlemek için tıklayınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GTA 4 : Episodes from Liberty City Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 5 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler