Gearbox Borderlands 3'e Odaklanmış Durumda

04.09.2017 04:07 Gazali Çetinkaya

 
   Gearbox, neredeyse tam kadro yeni Borderlands oyununa odaklanmış durumda. 
 
   PAX West paneli esnasında konuşan Gearbox Software CEO'su Randy Pitchford "ekibin %90'ı çoğunuzun üzerinde çalışmamızı istediği oyun üzerinde çalışıyor" şeklinde bir açıklamada bulundu.
 
   Randy Pitchford direkt olarak ekibin %90'ı Borderlands 3 üzerinde çalışıyor demese de açıklamada belirtilen oyun Borderlands'ten başkası olamaz.
 
   Randy Pitchford Borderlands 3'ü Nisan 2016'daki PAX EAST esnasında "Apaçık başka bir Borderlands oyunu olacak" diyerek resmi olarak doğrulamıştı. Daha sonra 2017 başlarında San Francisco'da gerçekleşen GDC (Oyun Geliştiricileri Konferansı) esnasında sahneye çıkan Randy Pitchford Borderlands 3'ün teknoloji demosunu göstermişti.
 
   Oyun beklenilen çıkış zamanı ise 1 Nisan 2018 - 31 Mart 2019 arası. 2K Games'i bünyesinde barındıran Take-Two Interactive "2K'nın en büyük markalarının birinden merakla beklenen yeni bir yapım" 2019 mali yılında çıkacak dedi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 3 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 6 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 7 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 7 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler