Gears of War 3'ten 20 dk'lık Oynanış Videosu

Testere silahlarınızı hazırlayın.
16.08.2011 12:26 Ersin Kılıç


     Uzun bir sessizlik sonrası dün yayınlanan co-op modu videoları ve yeni bilgileri dışında Stereoscopic 3D destekleyeceği haberiyle de bizleri heyecanlandıran Gears of War 3 için yeni bir video daha yayınlandı. GamesRadar sitesi Gears of War 3'ün senaryo modundan yaklaşık 20 dakikalık bir oynanış videosu yayınladı.
 
     Oynanış videosundan hikayenin çatallaştığı noktaya değinilmiş. İlk bölümün üçüncü kısmından alınan bu videoda "Hometown" adlı bölüm oynanıyor. Editörün kontrol ettiği karakter ise serinin aşinalarının yakından tanıdığı Cole karakteri. Zaten bu bölümde de harap bir hale düşmüş olan Cole'un yaşadığı bölge olan Hanover'a gidiyoruz.
 
     Helikopterden inince ilk dikkat çeken nokta yerdeki çimler oluyor. Müthiş dalgalanan bu çimlerin oyun atmosferine katkısı da bir hayli büyük. Grafiklerin her zaman olduğu gibi dikkat çektiği bu videoda harap olmuş şehir atmosferi gene iyi bir şekilde oyunculara sunulmuş. Daha sonrasında dünki videolarda da karşımıza çıkan kampa giriş sahnesi ile karşılaşıyoruz. Videonun ilerleyen dakikaları ise tam bir aksiyon sunmuş. Lambent ırkının farkı türden yaratıkları anlaşılan bizi oyunda baya zorlayacaklar.
 
     Dört kişilik co-op modu ile oyunculara unutulmaz bir macera yaşatacağa benzeyen Gears of War 3'ün bu videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 5 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 6 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler