Gears of War 3'ün Kapak Tasarımı + Yeni Görüntüler

Shotgun türü silahlar işi kısa yoldan halletmek için birebir
25.02.2011 09:41 Alkan Adakaner

 
      Xbox 360 sahiplerinin en çok beklediği oyunlardan birisi olan Gears of War 3'ün kapak tasarımı ve yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Oyunun kapağında Marcus önplanda.
 
      Aşağıda görebileceğiniz oyunun kapağı Amerika sürümüne ait. Avrupa'da farklı bir tasarım kullanılabilir. Marcus'un kapağın büyük bir bölümünü kapladığını ve diğer takım arkadaşlarının ise daha arka planda kaldığını görüyoruz.
 
      Bunun yanı sıra oyunun multiplayer modlarına ait yeni ekran görüntüleri de ortaya çıktı. Grafikler gerçekten harika görünüyor. Epic Games yine Unreal Engine ile çok üst düzey bir iş çıkarmış.
 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 25 Dk önce Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 4 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 7 Saat önce Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 8 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler