Gears of War Serisi 1 Milyar Dolara Ulaştı

Bu oyun Marcus ve arkadaşlarının son macerası oluyor
29.09.2011 16:38 Alkan Adakaner

  
     Gears of War serisi sadece Xbox 360'ın değil bu neslin en iyi aksiyon-shooter oyunları arasında bulunuyor. Oyuncuların büyük beğenisini kazanan bu seri satış rakamları ile de geliştirici ve yayıncısını memnun ediyor.
 
     Microsoft daha önce VGChartz tarafından açıklanan verileri doğruladı ve Gears of War 3'ün 3 milyondan fazla sattığını duyurdu. Böylece seri toplamda 15 milyonu geçmiş oldu. Zaten serinin ilk iki oyunu da 6 milyon civarında satmıştı. Asıl ilginç açıklama ise Gears of War serisinin 1 milyar dolarlık satış gerçekleştirmesi. Sanırım yayıncı Microsoft ve geliştirici Epic Games'in bu durumdan bir hayli memnundur.   
 
       İnceleme puanları ile çok başarılı bir oyun olduğunu anladığımız Gears of War 3'ün 8 milyondan fazla satması bekleniyor. Oyunun video incelemesini önümüzdeki günlerde sitemizde bulabileceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 4 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 5 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler