Gears of War'un En "Güzel" Videosu Yayınlandı

Ne desek bilemiyoruz
26.08.2011 14:23 Alkan Adakaner


     Gears of War 3'ü deli gibi bekleyen milyonlarca oyuncu var. Oyunun ön-alım rakamlarının 1 milyonu geçmesi bile bunun kanıtı olarak görülebilir. Ne de olsa bu oyun Xbox 360'ın en çok beklenen yapımı.
 
    Bu seri oyun dünyasında o kadar ünlü oldu ki artık FHM gibi dergilere bile konu olabiliyor. Bu derginin Anna Simon Mari ile birlikte Gears of War temalı çekimi gerçekten çok, ama çok başarılı.
 
     FHM dergisi oyuncuların ilgisini nasıl çekeceğini çok iyi biliyor. Gerçi bu video derginin sadece oyuncuların ilgisini çekmeyeceğinin de kanıtı olarak görülebilir. İşte sakin olmanız gereken video.

[DHVIDEO=3083]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 4 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 5 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler