Geliştiriciler, PlayStation'ın VR Marketine Liderlik Edeceğini Söylüyor

05.10.2016 09:55 Gazali Çetinkaya

 
   Sony önümüzdeki hafta sanal gerçeklik kaskı PlayStation VR'ı kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor ve bazı geliştiricilere göre de PlayStation, VR marketine liderlik edecek.
 
   MCV (The Market for Computer & Video Games) ile konuşan nDreams CEO'su Patrick O’Luanaigh Sony'nin oldukça rahat bir cihaz yarattığını ve iyi bir fiyatla da çıkacağını belirtti. Patrick O’Luanaigh, 40milyondan fazla PS4 kullanıcısının sadece kask ve kamerayı cihaza takip rahatça oynayabileceğini ve PlayStation VR'ın fazlasıyla iyi satacağını söyledi.
 
   Untold Games CEO'su Flavio Parenti ise PlayStation'ın VR marketine liderlik etmesini beklediklerini belirtti. Flavio Parenti ayrıca VR marketinin veya PSVR marketinin ne kadar büyük olacağını tam olarak bilmediklerini söylese de Sony'nin kesinlikle oyunculara iyi fiyat ile iyi bir deneyim sunacağını belirtti.
 
   Son olarak Supermassive yapımcısı Simon Harris de yine fiyat ve 40milyondan fazla PS4 kullanıcısını avantajını dile getirdi.
 

 
   PlayStation VR, 13 Ekim'de 400 dolar fiyatı ile çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation VR Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Dk önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 22 Dk önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 6 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 6 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler