Geraldine Viswanathan, Ms. Marvel Rolü Söylentileri Hakkında Konuştu

16.09.2020 11:43 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz üzere Disney, Marvel için yaptığı filmlere ek olarak bazı Marvel dizileri de yaparak evrenini genişletecek. Bu dizilerden birisi de Ms. Marvel dizisi. Ne yazık ki, dizi ile alakalı pek fazla bilgi bulunmuyor.
 
Dizi için en merak edilen kısımlardan biri de Ms. Marvel'ı kimin oynayacağıydı. Son zamanlarda çıkan söylentiler ve hayranların isteği Blockers ve Bid Bad World gibi yapımlarda oynayan Geraldine Viswanathan üzerineydi.
 
Kendisi de bu konu hakkında konuştu. Geraldine Viswanathan'ın söylediğine göre kendisi he ne kadar bu rolü oynamayı çok istese de ihtimalin düşük olduğunu söylüyor. Ayrıca Geraldine Viswanathan, Ms. Marvel'ın açık ara en sevdiği süper kahraman olduğunu da söyledi. 
 
Yukarıdaki görsele baktığımızda da aslında role ne kadar uygun olduğunu görebiliyoruz. Şu an için diziye dair tek kesin bilgi dizinin 2021 yılında Disney+'ta yayınlanacak olması.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler