Ghost Recon Breakpoint'e 2021'de Yeni İçerikler Gelecek

27.02.2021 09:50 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint için içerik desteğini sürdüreceğini duyurdu.

2021 boyunca oyuna yeni içerikler gelmeye devam edecek. Detaylar yakında.

Ubisoft'un yaptığı açıklama:
 
"Güncellemeler ve oyun iyileştirmeleri ile geçen heyecan verici bir buçuk yılın ardından, 2021 boyunca Ghost Recon Breakpoint'e yeni içerik getirmeye devam edeceğimizi açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. Oyunun çıkışından bu yana önceliğimiz siz oyuncularımızdan gelen geri bildirimleri ele almak oldu. Ghost Experience'a: Kurşun ile Düşmanı Kendine Çekme, En Karanlık Gece, Golem Adası Keşfi, Dünya Değiştiricileri vb. gibi birçok güncelleme ekledik. İhtiyaçlarınızı ve isteklerinizi karşılamak için Ghost Recon Breakpoint'i ince ayarlama olanağı sağladık.
 
Sam Fisher, Scott Mitchell ve Rainbow operatörleri gibi tanıdık simaların eklenmesi, hoşunuza gideceğinden emin olduğumuz bazı eğlenceli içerikler getirdi. Auroa'ya T-800'ün gelmesini sağlayan büyük Terminatör etkinliğini de unutmayalım. Çok zor bir işti ve ekibin başarılarından dolayı gurur duyuyoruz. Ama bunu siz olmadan, topluluğumuz olmadan yapamazdık. Zaman ayırıp bize geri bildirimde bulunan ve de Ghost Recon Breakpoint'i hepinizin takdir edeceği ve beğeneceğini umduğumuz bir duruma getirmemize yardımcı olan herkese tekrar teşekkür etmek istiyoruz.
 
Oyuna daha fazlasını eklemek ve önümüzdeki aylarda size heyecan verici içerikler sunmak için çalışmaya devam edeceğiz. Geri bildirimlerinize dayanarak oyunumuzun geleceğini tasarlıyoruz ve içine birkaç sürpriz ekliyoruz. Yakında, 2021'de Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint'te neler olacağına dair ayrıntılar paylaşacağız. Lütfen önümüzdeki haftalarda açıklayacağımız yol haritasını bekleyin."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler