Ghost Recon Breakpoint'in Bir Sonraki Büyük Güncellemesi İlkbahara Ertelendi

25.02.2020 18:51 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint için bu ayın sonunda yayınlanması planlanan Immersive mod güncellemesinin ilkbahara ertelendiğini duyurdu.

Bu ayının sonunda oyuna eklenmesi planlanan mühendis sınıfı da aynı şekilde ilkbahara ertelendi.
 
Ubisoft güncelleme ile ilgili olarak "Immersive mod ile amacımız oyuncuların geri bildirimlerini temel alarak oyun için etkili bir güncelleme sunmak. Oyunu oynama şeklinizi değiştirecek bir deneyim oluşturma sürecindeyiz." dedi. 
 
5 Mart'ta güncelleme hakkında daha fazla bilgi paylaşılacak. 
 
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint 4 Ekim 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıktı. Oyunun satışları ve aldığı yorumlar Ubisoft'u memnun etmedi ve geliştirici ekip de kendini oyunu düzeltmeye adadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler