Ghost Recon Breakpoint'in Yeni Fragmanında PC Özellikleri Tanıtılıyor

02.08.2019 19:49 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint için yeni bir fragman yayınladı ve bu fragmanda PC özellikleri kısaca tanıtılıyor.
 
Bunlar Ultra grafik ayarları, frame rate kilidinin bulunmaması, doğal 4K çözünürlük, ultra geniş ve çoklu monitör desteği, tam kontrol özelleştirmesi ve Tobii eye tracking desteği. Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint ayrıca AMD'nin yeni teknolojisi FidelityFX'i destekleyen ilk oyunlardan birisi olacak. Açık kaynak FidelityFX teknolojisi görsel kaliteyi performansı düşürmeden arttırabiliyor.  

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint 4 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC (Epic Games Store / Uplay) için çıkacak.

Beta testi 5 - 8 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. Oyunu ön sipariş verenler betaya kesin erişim imkanı kazanacak, ön sipariş vermeyenler ise buradan kayıt yaptırarak şansını deneyebilir.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 4 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler