Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı

15.06.2024 14:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Nixxes stüdyosu tarafından PC platformuna portlanan aksiyon macera oyunu Ghost of Tsushima için yeni bir güncelleme yayınlandı. Oyunun PC sürümüne özel olarak gelen bu güncelleme 6 GB boyutunda olarak karşımıza çıkıyor ve oyunda yer alan birçok sorunu çözüyor.
 
AMD FSR 3.0 Frame Generation desteği iyileştirildi
 
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak Ghost of Tsushima için yayınlanan yeni güncelleme ile beraber artık oyun AVX2'yi desteklemeyen eski işlemcilerde oynanabiliyor. Bu gelişme elbette bazı PC kullanıcılarını memnun ediyor. Diğer taraftan AMD tarafından kullanıcılara sunulan FSR 3.0 Frame Generation için çeşitli iyileştirmeler getiriliyor. Bu da ayar açıkken daha iyi bir şekilde oyunu deneyimlemenizi sağlıyor.
 
Diğer taraftan detaylar sadece bunlarla sınırlı kalmıyor. Yama sayesinde video belleği tükendiğinde yüz dokularının hatalı görüntülenmesine neden olan bir sorun ortadan kaldırılıyor. Ayrıca gölgelerin sorunlu bir şekilde gösterilmesi problemi de çözülüyor. Son olarak kontrolcünün Jiroskop işlevi artık Steam Girişi etkinleştirildiğinde de kullanılabilir durumda oluyor.
 
Horizon: Forbidden West'in yanı sıra Ghost of Tsushima, PlayStation tarafından yayınlanan en iyi PC oyunları arasında bulunuyor. Öte yandan oyun içerisinde herhangi bir Işın izleme efekti bulunmuyor ancak atmosferi ve görselliği ile oyun gerçekten de güzel görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Avatar: Frontiers of Pandora Steam'e Geldi: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Sims'e Rakip Olacak Life by You İptal Edildi! 3 Saat önce Korku Oyunu A Quiet Place: The Road Ahead Duyuruldu 3 Saat önce Nintendo Direct 2024 Sunumu Duyuruldu: Switch 2 Geliyor Mu? 4 Saat önce Alone in the Dark Geliştiricisi Beklentileri Karşılayamadığı İçin Kapatıldı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler