Nintendo Direct 2024 Sunumu Duyuruldu: Switch 2 Geliyor Mu?

18.06.2024 12:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Oyun ve teknoloji şirketi Nintendo yepyeni bir sunumla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Açıklanan detaylara göre 18 Haziran yani bugün Türkiye saati ile 17.00'de Nintendo Direct 2024 etkinliği başlıyor.
 
2024'ün ikinci yarısındaki oyunlara odaklanacak 
 
 
 
Nintendo Direct 2024 sunumu daha çok 2024'ün ikinci yarısında çıkacak olan Switch oyunlarına odaklanacak. Ortaya çıkan bilgilere göre yayın 40 dakikalık bir süreyi kapsayacak. Burada oyunlar hakkında yepyeni detaylar, fragmanlar, mevcut projeler hakkında bilgiler, yeni oyun duyuruları ve çok daha fazlası bizleri bekleyecek.
 
Diğer taraftan Switch'in yeni sürümü olacak Switch 2 konsolundan herhangi bir şekilde bahsedilmeyecek. Dolayısıyla yeni konsoldan herhangi bir bilgi beklememenizi tavsiye ediyoruz.
 
Son olarak açıklanan bilgilere göre canlı yayını YouTube (Amerika, Avrupa, Japonya) ve Nintendo.com (Amerika, Avrupa, Japonya) üzerinden izleyebileceksiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Canlı Yayın Etkinliği Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Canlı Yayın Etkinliği Çıkış Tarihi: 12 Mayıs 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Orta Çağ Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu Alkahest Duyuruldu 14 Dk önce Dead Rising'in Remaster Sürümü Duyuruldu: Yenilenmiş Grafikler 1 Saat önce İlk Resident Evil Oyunu GOG Platformunda Satışa Sunuldu 1 Saat önce Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 5 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler