Summer Game Fest Sunumu Bu Yıl Çıkacak Oyunlara Odaklanacak

04.06.2024 17:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Yılın en çok beklenen dijital etkinliği Summer Game Fest için detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise Twitch platformu üzerinde yakın tarihli bir soru cevap yayınında etkinliğin büyük ölçüde bu yıl çıkacak olan oyunlara odaklanacağı ortaya çıkıyor.
 
55 farklı stüdyo etkinlikte yer alacak
 
 
 
Bildiğiniz üzere Summer Game Fest etkinliği 8 Haziran tarihinde Türkiye saati ile 00:00'da başlayacak. Etkinlik kapsamında birçok stüdyonun oyunları bizlere sunulacak ve sunum içerisinde 55 farklı stüdyonun olacağını söyleyebiliyoruz.
 
Geoff Keighley’nin sunuculuğunu yapacağı yaz etkinlikleri oyuncular tarafından bir hayli bekleniyor. Keighley, etkinlik kapsamında Grand Theft Auto 6'nın yeni bir fragmanının olmayacağını aktarıyor. Bunun dışında Kingdom Hearts 4 söylentilerinin de yanlış olduğunu belirtiyor. Diğer taraftan The Wolf Among Us 2 ve Metal Gear Solid Delta: Snake Eater remake oyunlarının da sunum dahilinde olmayacağı belirtiliyor.
 
Öte yandan silahlı Pokemon olarak nitelendirilen ve çıkışı ile beraber Steam listelerini altüst eden Palworld’ün yeni güncelleme detaylarının etkinlik içerisinde yer alacağı söyleniyor. Atlus ayrıca Metaphor: ReFantazio'yu detaylandırmak için sahneye çıkmaya ve Capcom ise Monster Hunter Wilds'ı göstermeye hazırlanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Canlı Yayın Etkinliği Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Canlı Yayın Etkinliği Çıkış Tarihi: 12 Mayıs 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Başlıyor! 25 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Tamamlandı! 25 Haziran Amazon Prime Gaming Temmuz Ayında 15 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor 25 Haziran Steam 2024 Yaz İndirimleri Başlıyor: Yüzlerce Oyun İndirime Giriyor 25 Haziran Avowed'ın Oyun Süresi The Outer Worlds'e Yakın Olacak 25 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler