Ghostrunner PS5 ve Xbox Series'e Geliyor

02.06.2021 16:51 Mehmet Tandoğan

 
 
Ghostrunner, 28 Eylül'de PlayStation 5 ve Xbox Series için hem fiziksel hem de dijital olarak Kuzey Amerika ve Avrupa'da çıkış yapacak.
 
Yayıncılığını 505 Games'in üstlendiği ve geliştiriciliğini One More Level, 3D Realms ve Slipgate Ironworks'ün üstlendiği oyun halihazırda PlayStation 4 veya Xbox One konsollarında mevcut. Oyuna bu konsollarda sahip olan oyuncular ücretsiz olarak yükseltme yapabilecekler.
 
PlayStation 5 ve Xbox Series sürümleri HDR, ışın izlemeyi, 3D ses desteğini, 4K çözünürlüğü, 120 FPS'i ve hızlı yüklemeyi içerecek. PlayStation 5 sürümü, DualSense kablosuz denetleyici aracılığıyla dokunsal geri bildirimi de destekleyecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghostrunner Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: One More Level Dağıtıcısı: All In! Games Tür: Cyberpunk Aksiyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler