Goat Simulator'ın Tasarımcılarından Yeni Oyun Just Die Already

22.05.2020 09:29 Gazali Çetinkaya

 
Goat Simulator'ın tasarımcıları tarafından geliştirilen; yaşlıların her işe karışıp kaos yarattığı açık dünya oyunu Just Die Already duyuruldu.

Bu yaz PC için çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Kimsenin çocuk sahibi olmak istemediği yakın gelecekte geçen bu oyunda yaşlı bir emeklisin. Şimdiki gençlerin tek yaptığı oyun oynamak. Hiçbir düzgün iş yaptıkları yok. Durum böyle olunca emeklilik maaşları da yalan oldu. Artık sana bakacak kimse yok. Bu dünyadaki diğer tüm yaşlılar gibi sen de başının çaresine bakmak zorundasın.
 
Bir ayağın zaten çukurdayken bir an önce gebermeni bekleyen bu dünyada hayatta kalabilecek misin?
 
Tüm bunlarla uğraştığın yetmiyormuş gibi bir de kaldığın huzurevinden atıldın. Cebinde beş kuruş para yok. Tek çaren tehlikeli görevleri tamamlayarak bir huzurevinde ücretsiz kalmanı sağlayacak emeklilik biletlerini bulmak.
 
Herkes gebermen için gün sayarken inatla yaşamaya devam edecek misin?
 
YAŞLI VE CESUR
Her şeyden nefret eden huysuz, kırılgan, zavallı bir ihtiyar olma imkanı ayağına geldi. Artık otobüste yer vermemek için uyuma numarası yapmak zorunda olan sen değilsin.
 
ŞEYTANIN BACAĞINI KIRAYIM DERKEN KENDİ BACAĞINI KIRMA
Yaşlılığın keyfini çıkar. Çıtkırıldım vücudun her an çıt diye kırılabilir. Ne heyecanlı!
 
BUNLARI HUZUREVİNDE DENEYEYİM DEME
Evde kesinlikle denememen gereken görevleri tamamlarken hayatı da sorgula: Kendimi mancınıkla fırlatsam nereye inerim? Kopan kafamla başkasını dövebilir miyim? 
 
GÖREVİN: EMEKLİLİK
Tehlikeli görevlerden kazandığın ödüllerle düzgün bir huzurevinde emekliliğinin tadını çıkarabilirsin. Ufak bir tavsiye: Tek parça halinde kalırsan çok daha rahat edersin.
 
ÇOK OYUNCULU, AÇIK DÜNYA OYUNU
Tek başına veya en fazla 4 oyuncuyla çevrimiçi oyna. Birlikte zorlu görevlerin üstesinden gelin veya ortalığı karıştırıp birbirinizin kolunu, bacağını kopartın.
 
YAŞLI. İHTİYAR
Bu oyunda ihtiyarın tekisin. Kulakların ağır işitiyordur diye, tekrar edelim dedik. 
 
SINIRSIZ ETKİLEŞİM
Tramplen, bazuka, trombon, havalı korna, kablo, havai fişek, sırt roketi gibi çeşitli nesnelerle etkileşime geçebilirsin. Elbette, bunlarla çevrendekileri sakat bırakabilirsin. 
 
İÇİNDEKİ MORUĞU KABULLEN
Y ve Z kuşağına hayatı zindan et. (X kuşağını eklemedik, zaten onları kim hatırlıyor ki?) NPC'ler yaşlarına göre tepki verir. Yaralananları alkışlayabilir veya kaçabilirler. 
 
BU OYUN EN AZ SENİN KADAR KAÇIK
İncelikle tasarlanmış mekanlar ve sırlarla dolu bu şehirde gönlünüz alabildiğince gezin. Gizli yollar sizi çok acayip yerlere götürecek. 
 
İHTİYARIN TEKİSİN!
Tamam, söz veriyoruz. Bu, sondu.
 
BUNU DA SÖYLEMEDEN BİTİRMEYELİM
Dur bir dakika! Bisikletine havai fişek takabileceğini söyledik mi? Peki, zincirleme kazalara yol açıp araçları havaya uçurabileceğini? Kanat takıp uçabileceğini? Peki 

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Die Already Platformlar: PC Geliştirici: DoubleMoose Dağıtıcısı: DoubleMoose Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart Yeni PS5 Güncellemesi Topluluk Oyun Yardımı Sistemini Getiriyor 27 Mart Xbox Cloud Gaming Hizmetine Klavye ve Fare Desteği Ekleniyor 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler