Just Die Already'nin Yeni Fragmanı Death Stranding'in Duyuru Fragmanından Esinlenmiş

13.06.2020 21:17 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici DoubleMoose, yaşlıların her işe karışıp kaos yarattığı açık dünya oyunu Just Die Already için yeni bir teaser fragman yayınladı.

Fragman "Hideo Kojima, lütfen numaramın engelini kaldır." yazısı ile başlıyor ve sahnelerin Death Stranding'in E3 2016'daki duyuru fragmanından esinlendiğini görüyoruz.

Just Die Already'de kimsenin çocuk sahibi olmak istemediği yakın gelecekte yaşlı bir emekli olarak oynuyorsun. Şimdiki gençlerin tek yaptığı oyun oynamak. Hiçbir düzgün iş yaptıkları yok. Durum böyle olunca emeklilik maaşları da yalan oldu. Artık sana bakacak kimse yok. Bu dünyadaki diğer tüm yaşlılar gibi sen de başının çaresine bakmak zorundasın.

Bu yaz PC için çıkacak.

Teaser fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Die Already Platformlar: PC Geliştirici: DoubleMoose Dağıtıcısı: DoubleMoose Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 12 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler