God of War Ragnarök için Yeni Kamera Arkası Videosu Yayınlandı

25.10.2022 17:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Santa Monica Studio, God of War Ragnarök için  "Sahne Arkası" adlı video serisinin ikinci kısmını yayınladı. Yeni videonun adı ise "Combat and Enemies Elevated."
 
Video açıklamasında şu ifadeler yer alıyor: "Bu bölümde Santa Monica Studio'daki ekibin God of War Ragnarök'un akıcı ve etkileyici savaş sisteminin nasıl yapıldığı anlatılıyor. Ayrıca oyuncular için benzersiz, akılda kalıcı ve çeşitli düşman türlerinin önemi vurgulanıyor.” 
 
Önümüzdeki dokuz hafta boyunca her Salı, her biri oyunun tek bir özelliğini ele alan yeni bölümler yayınlanacak. Bu videolarda hikayenin şekillenişi, savaşın yükselişi, sinematiklerin oluşturulması ve daha fazlası sunulacak. Yayınlanacak olan videolarda spoiler yer almayacak. 
 
God of War Ragnarök, 9 Kasım'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapacak. 
 
Yayınlanan video
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Ragnarök Platformlar: Geliştirici: Sony Santa Monica Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Haziran Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Avatar: Frontiers of Pandora Steam'e Geldi: İşte Fiyatı 5 Saat önce The Sims'e Rakip Olacak Life by You İptal Edildi! 7 Saat önce Korku Oyunu A Quiet Place: The Road Ahead Duyuruldu 7 Saat önce Nintendo Direct 2024 Sunumu Duyuruldu: Switch 2 Geliyor Mu? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler