God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak

02.06.2024 16:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Yakın zamanda gerçekleştirilen PlayStation State of Play etkinliği kapsamında bildiğiniz üzere uzun süredir beklenen God of War Ragnarök oyununun PC sürümü duyuruldu. Daha önce PlayStation konsollarına çıkışını gerçekleştiren bu yapım artık PC platformunda boy göstermeye hazırlanıyor.
 
PSN zorunluluğu standart haline geliyor
 
 
 
Açıklanan detaylara göre oyunun PC sürümü 19 Eylül tarihinde piyasaya sürülecek. Diğer taraftan ise PlayStation Network hesabı zorunlu olacak. Daha önce eleştirilerin odağında kalan PSN hesabı zorunluluğu tekrar gündeme geliyor.
 
Bildiğiniz üzere Helldivers 2 oyununda PlayStation Network hesabı zorunluluğu getirilmek istendi. Ancak bu durum oyuncular tarafından tepkiyle karşılandı ve oyun için yüz binlerce olumsuz yorum yapıldı. Bu durumun ardından Sony geri adım atmak zorunda kaldı ve nihayetinde hesap zorunluluğu ortadan kaldırıldı. Ancak şimdi bu durumun God of War Ragnarök özelinde de geçerli olduğunu aktaralım.
 
Öte yandan PSN sistemi her ülkede resmi olarak bulunmuyor. Dolayısıyla bu da yüzlerce ülkenin oyuna erişmesine engel olan durumlardan bir tanesi. Destek olmayan ülkelerde oyun satın alınamıyor ve herhangi bir şekilde erişilemiyor.
 
Son olarak God of War Ragnarök'ün Steam sayfasına bakacak olursak "3. parti hesap gerektirir: PlayStation Network (Steam hesabıyla ilişkilendirilmeyi destekler)" ifadeleri yer alıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon'un Yeni Oyunu Throne and Liberty Dünya Çapında Çıkıyor 2 Saat önce Strateji Kart Oyunu Wingspan, PS5 ve PS4'e Geliyor 3 Saat önce Oynaması Ücretsiz Yelken Macerası RPG PAND LAND, Mobil için Duyuruldu 3 Saat önce Arcade Klasiği Marvel vs. Capcom Fighting Koleksiyonu Duyuruldu 3 Saat önce Macera Oyunu Creatures of Ava, 7 Ağustos'ta Xbox Series ve PC için Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler