Godfall Exalted Güncellemesi 7 Nisan'da Geliyor

18.03.2022 17:55 Mehmet Tandoğan

 
 
Gearbox Publishing ve geliştirici Counterplay Games, 7 Nisan'da Godfall için bir dizi yeni içeriği, yeni iyileştirmeleri ve kazanılabilir kozmetikleri içeren Exalted güncellemesini yayınlayacağını. duyurdu.
 
Counterplay Games oyun direktörü Daniel Nordlander bir basın toplantısında yeni güncelleme için şunları söyledi: "Godfall'ın Exalted güncellemesi, bir buçuk yıllık desteğin doruk noktasıdır. Geri bildirimlerinizi özenle takip ediyoruz. Oyuncuların beklentilerini karşılamak adına büyük bir güncelleme getiriyoruz.
 
Exalted Güncellemesi, yalnızca ilk günden beri bizimle olan ve gelişmemize yardımcı olan oyunculara teşekkür etmekle kalmıyor, aynı zamanda yeni oyunculara World of Aperion'u deneyimlemek için en iyi oyun akışını sunuyor." 
 
Yeni güncelleme Valorplate Shards'ları kendinize göre birleştirebileceksiniz. Bu sayede oyuncular yeteneklerini en iyi şekilde kullanmak için kendi tarzına göre en sevdiği iki parçayı birleştirebilecek. Böylece oyuncular kendilerini daha farklı şekilde gösterecek ve birden fazla parça kullanarak kendi benzersiz oyun tarzını oluşturacak.
 
Daha fazla detay için buraya tıklayın. 
 
Godfall şu anda PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Godfall Platformlar: PC Geliştirici: Counterplay Games Dağıtıcısı: Gearbox Publishing Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler