Godfall: Ultimate Edition Tüm Platformlara Çıkış Yaptı

09.04.2022 12:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Gearbox Publishing ve geliştirici Counterplay Games, Godfall: Ultimate Edition'ı PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için yayınladı. Şu anda Steam'de 51,75 TL'ye satılıyor ve bütün incelemeler "karışık" etiketine sahip.
 
Godfall: Ultimate Edition, temel Godfall oyununu, "Primal", "Lightbringer" ve "Exalted" güncellemelerini, "Fire & Darkness" genişletmesini, Ascended Edition sürümünü ve ön sipariş bonuslarını içeriyor.

Aperion yok olmanın eşiğinde. Sen, kullanıcılarını yakın dövüşün durdurulamaz ustaları hâline getiren efsanevi Valor zırh setlerini kuşanabilen ilahi güçteki savaşçılar olan Valoria şövalyelerinin sonuncususun. Element diyarlarına tırmanırken düşmanlarını parçala ve zirvede seni bekleyen çılgın tanrı Macros'a meydan oku. Looter-slasher türünün ilk örneği olan bu yakın dövüş aksiyonlu rol yapma oyunu Godfall'da yüksel.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/928960/Godfall_Ultimate_Edition/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Godfall Platformlar: PC Geliştirici: Counterplay Games Dağıtıcısı: Gearbox Publishing Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler