Gods & Monsters İsminin Değiştirilme Sebebi Monster Energy

15.09.2020 16:14 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft'un E3 2019'da Gods & Monsters adıyla duyurduğu açık dünya üçüncü şahıs aksiyon macera oyununun ismi Immortals: Fenyx Rising olarak değiştirildi ve bu değişikliğin arkasındaki sebep ortaya çıktı: Monster Energy.

Enerji içeceği markası Monster Energy, ticari marka ihlali sebebiyle Nisan 2020'de Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Marka Ofisi'ne itirazda bulundu.
 
Eğlence sektöründen yasal konularla ilgili açıklayıcı videolar paylaşan iş hukuku firması Hoeg Law tarafından belirtilene göre Monster Energy giysiler, aksesuarlar, espor etkinlikleri sponsorlukları ve Monster Energy Supercross: The Official Video Game gibi oyunlarla video oyun sektöründe yer alıyor ve Gods & Monsters isminin Monster Energy ile ilişkilendirilebileceği ve bunun da işlerine zarar verebileceği düşünülmüş.
 
Ubisoft, içinde Monster geçen binlerce marka olduğunu belirterek ilk başta buna itiraz etse de ve muhtemelen kazanacağı bir dava olsa da oyunun ismini değiştirme kararı aldı. Ubisoft'tan Julien Galloudec, oyunun duyurulduğundan bu yana değiştiğini ve yeni ismin daha iyi uyduğunu belirtiyor.
 
Immortals: Fenyx Rising, 3 Aralık 2020'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Uplay & Epic Games Store) ve Stadia için çıkacak. Detaylarına ve yeni fragmanlarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Immortals Fenyx Rising Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 4 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler