Gran Turismo 7, Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor

28.10.2021 14:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Gran Turismo 7, 4 Mart 2022 tarihinde Türkçe menü desteğiyle birlikte PS5 ve PS4 formatlarında satışa sunulacak. Sürükleyici ve heyecanlı bir deneyim yaşatması adına, bir başka PlayStation’a özel oyuna daha Türkçe dil desteği sağlayarak, PlayStation topluluğunu desteklemekten mutluluk duyuyoruz.
 
Sürüş deneyimlerinize damganızı vurmanızı sağlayacak yeni araçlarla Gerçek bir Sürüş Simülatörünün neler sunabileceğini keşfedin.
 
Yüzlerce otomobili toplayın, modifiye edin, kişiselleştirin yarışın ve hayalinizdeki otomobil koleksiyonunu oluşturun.
 
Uluslararası bir yarışçı topluluğuna katılarak kıran kırana yarışmadan önce stratejiler, modifiye ipuçları, kaplama tasarımları ve fotoğrafçılık hakkında sohbet edin.
 
Gran Turismo 7, ilk andan itibaren erişime açık olan Brand Central ve İkinci El Otomobil Satıcısı’ndaki 420’den fazla otomobille hem şık klasikleri ve hem de son model süper otomobilleri eşsiz detaylarla siz oyunculara sunuyor. Dinamik hava koşullarına sahip, aralarında GT tarihinin klasik parkurlarının da bulunduğu 90’ın üstünde pistte her otomobil farklı bir sürüş tecrübesi ve hissi sunuyor.  
 
PS Store sayfası
 
https://www.playstation.com/tr-tr/games/gran-turismo-7/
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 7 Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 2 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler