Gran Turismo Sport Versiyon 1.33 Güncellemesi Yayınlandı

07.02.2019 11:55 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Polyphony Digital, Gran Turismo Sport'un versiyon 1.33 güncellemesini bugün itibarıyla yayınladı.
 
Versiyon 1.33 güncellemesi oyuna yeni bir içerik getirmiyor sadece çeşitli hataları düzeltiyor.
 
Güncelleme notları şu şekilde:
 

Uygulanan Ana Özellikler
 
1. Sport Modu
- Isınma ve sıralamalar sırasında "Onayla" düğmesine birden fazla basmak zorunda bırakan ve oyun kontrollerini bozmaya sebep olan bir hata düzeltildi.
 
2. Lobi
- Eski Etkinlik Ayarlarını yüklerken yakıt ikmali hızının istenilenden daha yavaş olmasına sebep olan bir hata düzeltildi.
 
Diğer Geliştirmeler ve Ayarlamalar
- Çeşitli diğer hatalar düzeltildi.

 
17 Ocak'ta yayınlanan versiyon 1.32 güncellemesi ile birlikte Gran Turismo Sport'a 8 yeni araç, bir yeni pist ve daha fazlası eklenmişti. Geliştirici Polyphony Digital oyuna ücretsiz içerik desteğini sürdürmeyi planlıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo Sport Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler