Gran Turismo Sport için 10 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaşıldı

20.09.2016 00:08 Gazali Çetinkaya

   PlayStation konsolunun köklü yarış oyunu serisi Gran Turismo, yeni oyununu PlayStation 4 konsoluna çıkarmaya hazırlanıyor ve oyunun geliştiricisi Polyphony Digital, Tokyo Game Show 2016 fuarı esnasında oynanabilir olan Gran Turismo Sport'u bizlere canlı olarak gösterdi. 
 
   Oyunun menüsünde bazı araçlara da göz atma imkanı bulduğumuz bu 10 dakika civarındaki videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 
 
 
 

 
   İlk yapılan açıklama ile 18 Kasım tarihinde çıkış yapacağı belirtilen Gran Turismo Sport bildiğiniz üzere 2017 yılında belirsiz bir tarihe ertelendi. Kazunori Yamauchi yaptığı açıklamada çıkış tarihini Kasım ayı olarak belirlediklerini ancak daha fazla zamana ihtiyaçları olduklarını ve en iyi Gran Turismo oyununu yapmak istediklerini söylemişti.
 
   Bu yaşanan olaydan sonra da Sony oyunun ön siparişlerini iptal etmeye başlamıştı. Sony, ön siparişlerin iptali için kullanıcılara şöyle bir mesaj gönderdi.
 
"30 Ağustos 2016'da üzülerek Gran Turismo Sport'un 2017 yılına ertelendiğini duyurmuştuk. Şu anda yeni bir çıkış tarihimiz yok. Bu nedenle ön siparişlerinizi iptal etmeye ve ön sipariş ödemelerinizi iade etmeye karar verdik. Çıkış tarihimiz olduğu zaman size PlayStation Store üzerinden ön siparişinizi yenilemek için erkenden bir fırsat sunacağız." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo Sport Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 2 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler