Grounded Steam'de En Çok Satanlarda Birinci Sıraya Oturdu

29.07.2020 15:12 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncılığını Microsoft ve geliştiriciliğini Obsidian Entertainment'ın üstlendiği birinci şahıs co-op hayatta kalma macera oyunu Grounded dün itibarıyla erken erişime açıldı ve başarılı bir çıkış gerçekleştirmişe benziyor.
 
Steam'de dünya çapında en çok satanlarda birinci sıraya oturdu. Hâlâ Destroy All Humans!, Vampyr, Sea of Thieves, Ravenfield ve PlayerUnknown's Battlegrounds'ı önünde ilk sırada yer alıyor.

Steam'de eş zamanlı kullanıcı sayısında da en yüksek 12,543 kişiyi gördü.

Ayrıca çıkış gününde Twitch'te en çok izlenen ikinci oyun oldu ve Twitch'te 250 bin civarında eş zamanlı izleyici sayısına ulaştı.

Grounded, Steam'in yanı sıra Microsoft Store'da Xbox One ve PC için Xbox Game Pass'e dahil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grounded Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 3 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler