Guilty Gear: Strive artık Xbox Series ve Xbox One için mevcut

07.03.2023 12:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Arc System Works, anime temalı dövüş aksiyon oyunu Guilty Gear: Strive'ın Xbox Series, Xbox One ve Microsoft Store üzerinden PC için mevcut olduğunu duyurdu. Oyun ayrıca Xbox Game Pass abonelik hizmetinde de yer alıyor.
 
Oyunun Microsoft Store sürümü 3259 TL'den satışta. Tam oyunu ve Season Pass 1'i içeren bir paket de 389 TL karşılığında satın alınabilir. Diğer taraftan, Season Pass 1'i, Season Pass 2'yi ve özel karakter renk seçeneklerini içeren "Ultimate Edition" sürümü ise 519 TL.
 
Anime temalı bir dövüş aksiyon deneyimi
 
 
 
Daha önce PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için 11 Haziran 2021 tarihinde çıkış yapan Guilty Gear: Strive, bizlere yandan görünümlü bir dövüş - aksiyon deneyimi sunuyor. Oyun içerisinde birçok karakter yer alıyor ve bu karakterlerin her birinin farklı yetenekleri ve özellikleri bulunuyor.
 
Birçok karakter arasından seçim yapabileceğimiz ve çeşitli dövüşlere atılacağımız bu oyunda istersek bir karakter üzerine yoğunlaşabiliyor ve o karakter üzerinde usta olmaya çalışıyoruz. Bu tarz oyunlara aşina olmayanlar için de alıştırma ve eğitim modu bulunuyor. Dövüş oyunlarını seven oyunculara ideal bir deneyim sunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GUILTY GEAR -STRIVE- Platformlar: PC Geliştirici: Arc System Work Dağıtıcısı: Arc System Works Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler