HK-47 , SW: Old Republic'te Yer Alacak

05.09.2010 15:28 Ersin Kılıç


     Şu sıralar Dragon Age 2 ile de uğraş veren Bioware'in merakla beklenen oyunu Star Wars Old Republic için yeni detaylar gelmeye devam ediyor.
 
     PAX 2010 fuarında yapılan açıklamadan HK-47'nin Star Wars Old Republic'te yer alacağı belirtildi. Bu açıklamadan sonra "KotoR efsanesi Old Republic'te tekrar gözüküyor" ibaresi ile oyunun resmi sitesinde de bu bilgiye yer verilmiş. Star Wars KotoR 1 ve 2'de de karşılaştığımız HK-47 için oyunun en renkli karakterlerinden biri diyebiliriz. Özellikle seslendirmesi ve aramızda geçen diyalogları ile HK-47, insanlara "Meatbag" demesi ile de oyuna renk katan unsurlardan birisi idi.
 
     AK-47 isminden esinlenerek bu isim ile karşımıza çıkan HK-47'nin "Yılın en orjinal karakteri", "Yılın NPC karakteri" gibi ödüller aldığını da belirtelim.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Sezonla eFootball Championship’in 2027 Dünya Finali Elemeleri Daha Kapsamlı Bir Hale Geliyor 08 Ekim The Ascent Ultimate Edition, Nintendo Switch 2'de Ön Siparişe Açıldı 06 Ekim Last Epoch'un 5. Sezonu "Rage of the Frostborn" Başlıyor! 02 Ekim eFootball™ Kick-Off'un Yeni "Lig Modu" Şimdi Sizlerle! 29 Eylül Elyzio, İstanbul’da Geçen Psikolojik Macera Oyunu Pera Coda'yı Yayınlamak İçin PUBLSH ile El Sıkıştı 29 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler