Half-Life: Alyx Duyurusundan Sonra Valve Index Stokları Tükendi

28.11.2019 19:27 Gazali Çetinkaya

 
Half-Life: Alyx en iyi sanal gerçeklik oyunlarından biri olacak gibi görünüyor ve oyunun geçtiğimiz hafta gerçekleşen tanıtımından sonra Valve Index satışlarında artış yaşandı.
 
Roadtovr'ın haberine göre, Valve'ın sanal gerçeklik cihazı Valve Index'in stokları birçok yerde tükendi. Steam sayfasında full kit için 25 Aralık'tan önce teslim edileceği ve ayrı satılan parçaları için yakında stoğa döneceği yazıyor.
 
Tabii stokta ne kadar ürün olduğunu, ne kadar satıldığını bilmiyoruz. Yine de piyasaya sunulduktan bu yana stokları ilk defa tükendi. 
 
Valve Index şu anda en gelişmiş ve en pahalı sanal gerçeklik cihazı. Full kit fiyatı Steam üzerinde belirtilene göre 999 dolar.
 
Ülkemizde resmi olarak satışı bulunmuyor.
 
Half-Life: Alyx Mart 2020'de Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift ve Windows Mixed Reality sanal gerçeklik cihazları için çıkış yapacak. Steam'de %10 indirimle 82,80 TL'den ön siparişte. Normalde $59.99. Oyun Valve Index sahiplerine ücretsiz sunulacak.

Oyunla ilgili ilk detaylara ve tanıtım fragmanına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half-Life: Alyx Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler