Half-Life: Alyx Steam Atölyesi Açıldı

16.05.2020 12:42 Gazali Çetinkaya

 
Valve, sanal gerçeklik oyunu Half-Life: Alyx'in Steam atölyesini açtı ve Source 2 Engine mod araçları kullanılabilir durumda.
 
Böylelikle artık oyun için yeni seviyeler, modeller, dokular ve animasyonlar oluşturabilirsiniz ve Steam atölyesini kullanarak topluluğun yüklediklerine göz atabilir ve oynayabilirsiniz.
 
Şu anda beta aşamasında olan kullanılabilir araçlar Hammer, Material Editor, ModelDoc, AnımGraph, Particle Editor, Subrect Editor ve Source Filmmaker. Valve ilerleyen haftalardan güncelleneceğini belirtiyor
Ek olarak, oyun artık Linux üzerinde çalışıyor ve Vulkan API'yi Windows ve Linux'ta destekliyor.

Half-Life: Alyx Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift, Oculus Quest ve Windows Mixed Reality üzerinde ulaşılabilir durumda. Half-Life ile Half-Life 2'nin arasında geçen oyun Combine adıyla bilinen bir uzaylı ırkına karşı verilen savaşı konu ediniyor. Alyx Vance'in ana karakter olduğu oyunda Alyx Vance ile babası Dr. Eli Vance insanlığın hayatta kalması için savaşıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half-Life: Alyx Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler