Half-Life: Alyx'i VR Olmadan Baştan Sona Oynayabilmenizi Sağlayan İlk Mod Yayınlandı

13.04.2020 08:53 Gazali Çetinkaya

 
Valve'ın sanal gerçeklik oyunu Half-Life: Alyx'in çıkışıyla birlikte oyunu klavye ve fare ile oynama denemeleri olmuştu ve oyunu sanal gerçeklik cihazına gerek duymadan baştan sona oynayabilmenizi sağlayan ilk mod yayınlandı.

r57zone adlı modcu tarafından yayınlanan bu modu github.com/r57zone/Half-Life-Alyx-novr adresi üzerinden indirebilirsiniz. Nasıl kurulacağına dair rehber videosu da mevcut.
 
Modun kusursuz olmadığını belirtmekte fayda var. Özellikle sağa sola baktığınızda kenarlarda çıkan siyah kısımlar rahatsız edici olabilir.
 
Daha iyisi zamanla çıkacaktır fakat Valve'ın da belirttiği üzere oyun sanal gerçeklik için tasarlandı ve bir sanal gerçeklik cihazı olmadan oyunun sunmak istediği deneyimi yaşamanız mümkün değil. 
 
Half-Life: Alyx Steam üzerinde 92,00 TL'den satışta.

Modun oynanış görüntülerini ve kurulum rehber videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half-Life: Alyx Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler