Half-Life: Alyx'in Çıkışına Kadar Half-Life Oyunları Oynaması Ücretsiz Olabilir

21.01.2020 17:57 Gazali Çetinkaya

 
Sanal gerçeklik oyunu Half-Life: Alyx'in çıkışına kadar tüm Half-Life oyunları oynaması ücretsiz olabilir.
 
Steam kullanıcıları "Half-Life Collection şimdi Half-Life: Alyx'in çıkışına kadar oynaması ücretsiz" şeklinde etkinlik bildirimleri aldıklarını belirtiyor.
 
Steam'de şu anda Half-Life Collection diye bir paket bulunmuyor. The Orange Box ve Half-Life Complete paketleri mevcut. Bildirim ile gelen link de hatalı bir sayfaya yönlendiriyor. Görünüşe göre bildirim erken gönderildi. 
 
Valve konu hakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmadı.

Half-Life: Alyx Mart 2020'de Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift ve Windows Mixed Reality sanal gerçeklik cihazları için çıkacak. Oyuncuların Alyx Vance karakterinin rolünü üstleneceği Half-Life: Alyx; Half-Life ile Half-Life 2'nin arasında geçecek ve Combine olarak bilinen bir uzaylı ırkına karşı verilen savaşı konu edinecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half-Life: Alyx Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 17 Sn önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 17 Sn önce Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 12 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler