Halo 2 PC Betası Bu Ayın Sonunda Başlıyor

16.03.2020 07:21 Gazali Çetinkaya

 
Halo: Reach ve Halo: Combat Evolved'dan sonra sırada Halo 2: Anniversary var.

Yayıncı Microsoft ve geliştirici 343 Industries, PC'de Halo 2: Anniversary ve Halo: Reach için Forge ile Theater beta testlerinin Mart ayının sonunda başlayacağını duyurdu.
 
"Hatırlatmak amacıyla, beta testleri oyunun herkesin erişimine açılmadan önce Halo Insider Program üyelerimize erken erişim sunmanın bir yoludur. Genellikle oyunda pürüzler bulunur ve devam etmekte olan bir çalışmayı temsil eder. Bu oyunları oluşturmak bir süreçtir ve bu süreçte bazı şeyler değişebilir. Her şey yolunda giderse Mart ayı sonu itibarıyla beta testini başlatmayı amaçlıyoruz." 
 
PC beta testine Halo Insider Program üyeleri katılma şansı yakalayacak. Buradan kayıt olabilirsiniz.
 
Halo: The Master Chief Collection PC versiyonu 3 Aralık 2019'da çıkan Halo: Reach ile başladı ve 3 Mart 2020'de Halo: Combat Evolved Anniversary ile devam etti. Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST (Campaign) ve Halo 4 oyunları sırasıyla PC'ye gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: The Master Chief Collection Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler