Halo 3'e Yeni Harita Geliyor

13.02.2021 16:36 Gazali Çetinkaya

Halo 3'e çıkışından 14 yıl sonra yeni harita geliyor.
 
343 Industries, Halo: The Master Chief Collection'a 18 Şubat'ta beta olarak eklenecek yeni içerikleri ve özellikleri tanıtı.
 
Halo 3'ün yeni haritası Halo Online'dan. Halo 3 multiplayer modunu baz alan ve Saber Interactive tarafından geliştirilen oynaması ücretsiz PC oyunu Halo Online iptal edilmişti. Sadece Rusya'da alfa testi olarak çıkmıştı.
 
 
Halo: The Master Chief Collection'a özel sunucu tarayıcısı geliyor. Oyuncuların birbirleriyle oynaması için yeni bir yol sunacak. Oyun içinde şöyle görünüyor:
 
 
Bunların yanı sıra altıncı sezon içeriği, Xbox One konsolları için FOV ayarı, Xbox Series cihazları 120hz'deyken FOV ayarı kilidinin kaldırılması, çift tuş atama, konsollar için klavye fare desteği ve gelişmiş ses seçenekleri eklenecek.
 
Halo: The Master Chief Collection'da Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST ve Halo 4 bulunuyor. Xbox Series, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda ve Xbox Game Pass'e de dahil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: The Master Chief Collection Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 4 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler