Halo: Combat Evolved Anniversary'nin PC Betası Şubat Ayında Başlıyor

21.01.2020 19:48 Özgür Eroğlu

 
 
Halo: The Master Chief Collection paketi altında tüm Halo oyunları bildiğiniz gibi PC'ye gelecek. Geçtiğimiz aylarda Halo: Reach, PC için yayınlanmıştı. Sıradaki oyun ise Halo: Combat Evolved Anniversary.
 
Halo: Combat Evolved Anniversary'nin betası ise Şubat ayında başlayacak. Buradan Halo Insiders'a kayıt olarak gelecekteki betaları deneme şansı yakalayabilirsiniz. Şubat ayında başlayacak olan beta ise Windows ve Steam arasındaki cross-play özelliğine ve özel sunuculara odaklanacak. Ayrıca temel karakter özelleştirmesi, tek oyunculu mod ve çok oyunculu mod da erişilebilir olacak.
 
Oyunun net çıkış tarihi henüz belli değil. Ancak bu oyundan sonra çıkacak oyunlar sırasıyla şu şekilde: Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST ve Halo 4.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Combat Evolved Anniversary Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler