Halo: Combat Evolved Anniversary PC Betası 2020'nin Başlarında Başlayacak

20.11.2019 10:09 Gazali Çetinkaya

 
3 Aralık'ta Halo: Reach'in ardından Halo: Combat Evolved Anniversary PC'ye gelecek ve betanın başlangıç aralığı belli oldu.
 
343 Industries topluluk yöneticisi Brian Jarrard "Halo: Reach Aralık'ta çıkışını yaptığında ve ardından tatil döneminin sonrasında, Halo: Combat Evolved Anniversary'e geçiş yapacağız. Koleksiyonun geri kalanına doldurana kadar bu şekilde devam edeceğiz." dedi.
 
"Çok eski bir oyun üzerinde çalışıyoruz. 4K 60FPS olarak PC'ye güncellemeye çalışıyoruz ve PC oyuncularının bugünlerde beklediği tüm gereksinimleri dikkate almaya çalışıyoruz. Kare hızına kilit koymama, FOV slider, farklı çerçeve oranları gibi." 
 
Halo: Reach ve Halo: Combat Evolved Anniversary'den sonra Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST (Campaign) ve Halo 4 oyunları tek tek PC'ye gelecek. Halo: Reach dışında çıkış tarihleri henüz belli değil.

Tüm oyunları içerecek Halo: The Master Chief Collection şu anda Steam'de 61,00 TL'den ön siparişte. Xbox Game Pass'e e dahil olacak.

Halo: The Master Chief Collection halihazırda Xbox One'da ve Xbox Game Pass'te mevcut. Halo: Reach de 3 Aralık'ta eklenecek.

Halo: Reach PC versiyonu detaylarına ve fragmanına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Combat Evolved Anniversary Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler