Halo Infinite yaratıcı yönetmeni Joseph Staten Microsoft'tan ayrılıyor

08.04.2023 10:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Birinci şahıs nişancı oyunu Halo Infinite'in yaratıcı yönetmeni ve Halo: Combat Evolved, Halo 2 ve Halo 3'ün yazarı ve sinema yönetmeni Joseph Staten, Microsoft'tan ayrılacağını duyurdu. Staten bu duyurusunu Twitter üzerinden yayınlandığı bir gönderi aracılığıyla yaptı. Gönderide çeşitli detaylardan bahsetti.
 
Tiwtter gönderisiyle ayrılacağını duyurdu
 
 
 
Staten yayınladığı gönderiyle ayrılma haberini bizlere aktarıyor. Bu gönderi şu ifadeler yer alıyor: "Herkese merhaba, sizlere Microsoft'tan ayrıldığımı duyurmak istiyorum. Yakında sizlere daha fazla detayı aktaracağım ancak şimdilik yeni bir maceraya atıldığımı bilmenizi isterim. Buradan Xbox'taki meslektaşlarıma teşekkür etmek istiyorum." 
 
Diğer taraftan konuyla alakalı bir Microsoft sözcüsü yaptığı açıklamada şunları ifade ediyor: "Joseph'in Halo serisine ve bir bütün olarak Xbox'a yaptığı katkılardan dolayı minnettarız. Kendisine yeni macerasında başarılar diliyoruz.” 
 
Bundan sonraki süreçte bakalım hangi maceralara yelken açacak ve hangi projelerde yer alacak hep birlikte göreceğiz. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 20 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler