Halo'nun Kitabı Geliyor

Halo tutkunları bu kitabı çok sevecekler.
11.05.2011 00:50 Feyyaz Ustaer


    Geçtiğimiz hafta Halo'nun 10. yılı şerefine yapılacak olan Halo Fest haberini vermiştik; Microsoft, Halo'yu o kadar özümsemiş durumda ki, 10. yıl için ortaya çıkarttığı özel sürprizler bitmek bilmeyecek gibi... Ve bunun son halkası bir kitap.
 
    "Halo: The Great Journey: The Art of Building Worlds" adıyla yayınlanacak olan kitapta, Halo serisinin şu ana kadar çıkan tüm oyunlarının gelişim süreci ile ilgili detaylı bilgiler yer alacak. Bunun yanı sıra konsept çizimler, oyunlarda yer alan bölümler üzerine yorumlar ve karakter ve silah analizleri kitap yer alacak.
 
     Bu kitabın direkt olarak sanatsal bir değerde olabilmesi için olsa gerek, kitabı oluşturmak için 30 çizim sanatçısı ile çalışılmış. 192 sayfadan oluşan kitapta, 400'ün üzerinde sanatsal çizim yer alacak. Ekim ayında piyasaya sürülecek olan kitabın satış fiyatı ise 29,95 dolar olarak belirlenmiş durumda.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Wars Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Ensemble Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Şubat 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler