Hazelight'ın Bir Sonraki Oyunu da EA Tarafından Yayınlanacak

03.07.2018 21:17 Gazali Çetinkaya

 
   Brothers: A Tale of Two Sons ve A Way Out oyunlarının geliştiricisi Hazelight Studios bir sonraki oyunu üzerinde çalışmaya başladı ve bu oyunun yayıncılığını da Electronic Arts üstlenecek.

   Eurogamer'a konuşan Hazelight Studios kurucusu Josef Fares Electronic Arts ile birlikte çalışmaya devam edeceklerini doğruladı ve kendilerine karşı süper destekleyici olduklarını, hiçbir problem yaşamadıklarını belirtti. Josef Fares daha öncesinde de Electronic Arts'ın çok destekçi olduğunu ve A Way Out'un geliştirme sürecinde hiçbir şeye karışmadıklarını söylemişti.
 
   Josef Fares yeni oyunun önümüzdeki ay tam üretim aşamasına girmesinin planlandığını açıkladı. Oyunun gösterilmesi için birkaç yıl beklememiz gerekeceği belirtilse de Josef Fares yeni oyunun kendisinin daha önceki oyunlarından ölçek ve kapsam açısından daha büyük ve daha uzun olacağını ekledi.
 
   Josef Fares yeni oyunun A Way Out'tan uzun olacak olması sebebinin sırf daha uzun bir oyun yaptık diye değil oyun için mantıklı olanın bu olması yüzünden uzun olacağını söyledi. Josef Fares daha önceki bir röportajda insanların oyunun uzunluğu ve oyunun tekrar oynanabilirliği takıntısından çok sıkıldığını belirtmişti ve Eurogamer ile yaptığı röportajda da buna yönelik bir yorumda bulundu: "Kimsenin oyunları gerçekten bitirmemesine rağmen niçin yeniden oynanabilirlikten bahsediyoruz? Mantıklı değil." Eurogamer'ın haberine göre, A Way Out'u oynayanların sadece %50'si oyunu bitirebilmiş.
 
   Hazelight Studios'un yeni oyunu hakkında daha fazla detay bulunmuyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
A Way Out Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hazelight Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler