Hellblade 2 Fotoğraf Moduna Sahip Olacak

15.03.2024 20:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Ninja Theory ekibi tarafından biz oyun severlere sunulacak olan devam oyunu Senua's Saga: Hellblade 2 için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu kapsamda doğrulanan bilgilere göre oyun resmi olarak fotoğraf moduna sahip olacak ve böylece oyuncular oyun içerisindeki atmosferleri fotoğraflayabilecek.
 
Hellblade 2 çok bekleniyor
 
 
 
Geliştirici ekibin resmi Xbox hesabından yayınlanan gönderiye göre oyunun fotoğraf modu kullanılarak çekilen 4 farklı yeni ekran görüntüsü yer alıyor. Bu ekran görüntüleriyle beraber fotoğraf modunun oyunda yer alacağı doğrulanıyor. Beklenen yapım sadece dijital olarak çıkışını gerçekleştirecek.
 
Microsoft tarafından bildirildiği üzere Hellblade 2, 21 Mayıs tarihinde Xbox Series X/S ve PC platformunda piyasaya sürülecek. Beklentilerin bir hayli yüksek olduğu bu oyun 50 dolarlık fiyat etiketi ile beraber karşımıza çıkacak. Böylece sinematik bir aksiyon macera deneyimi ile beraber yeni hikayelere doğru yelken açabileceğiz. Oyun ayrıca çıktığı gün Game Pass'te olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Senua’s Saga: Hellblade II Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler