Hellpoint 2021'de PS5 ve Xbox Series'e Geliyor

04.11.2020 17:25 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı tinyBuild ve geliştirici Cradle Games, Hellpoint'in PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarının 2021'de çıkacağını duyurdu.

Performans ve kalite olmak üzere iki farklı moda sahip olacak. PlayStation 5 ve Xbox Series X'te performans modunda dinamik 4K çözünürlükte 60 kare hızında çalışacak. Kalite modunda ise doğal 4K çözünürlükte 30 kare hızında.
 
Souls serisinden esinlenen aksiyon rol yapma oyunu 30 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için çıkışını gerçekleştirmişti. Oyun geriye uyumluluk aracılığıyla ilk günden PlayStation 5 ve Xbox Series'te gelişmiş bir şekilde çalışacak fakat yeni nesil için özel versiyon 2021'de gelecek. PlayStation 4 veya Xbox One'da oyuna sahip olanlar yeni nesil versiyona ücretsiz olarak yükseltebilecek.
 
Hellpoint Switch versiyonu bu ay çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hellpoint Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Cradle Games Dağıtıcısı: tinyBuild Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 16 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler