Hellpoint'in Xbox Series Sürümü Ertelendi

13.07.2022 13:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı tinyBuild ve geliştirici Cradle Games, Hellpoint'in Xbox Series konsol sürümünün daha önce planlanan 12 Temmuz çıkış tarihinden bir ila iki hafta daha ileriye ertelendiğini duyurdu. PlayStation 5 sürümü şu anda mevcut.
 
Ekip erteleme hakkında şunları söyledi: "Hellpoint'in Xbox Series sürümünü bir iki hafta ertelemek durumunda kaldık. Xbox Series sürümü, teknik sebeplerden dolayı biraz gecikecek. Bu sürümü bir ila iki hafta içinde piyasaya sürmeyi umuyoruz. Yeni duyurularımızı bekleyin.
 
Bu gecikme "Blue Sun" adlı ek paketin oynanmasına engel olmayacak. Xbox Series konsolu sahibiyseniz, geriye dönük uyumluluk veya Microsoft Smart Delivery özelliğini kullanarak eklentiyi şu anda oynayabilirsiniz. Ayrıca Xbox One'daki Hellpoint oyun kayıtları Xbox Series ile uyumlu olacak. "
 
Hellpoint şu anda PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Switch, Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC  ve Stadia için mevcut. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hellpoint Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Cradle Games Dağıtıcısı: tinyBuild Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 30 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler