Hideo Kojima, Koei Tecmo, Level-5 ve Aquaplus Gelecek Planları Hakkında Konuştu

26.12.2017 21:33 Gazali Çetinkaya

 
   Kojima Productions patronu Hideo Kojima, Koei Tecmo Team Ninja'nın başı Yosuke Hayashi, Level-5 CEO'su Akihiro Hino ve Aquaplus başkanı Naoya Shimokawa Dengeki PlayStation'ın son sayısında gelecek planları ve projeleri hakkında kısaca yorumda bulundu.
 
   Hideo Kojima: "Death Stranding'in geliştirme süreci Sony Interactive Entertainment'in bize söylediği kadar iyi gidiyor. Daha önce hiç böyle hızlı bir tempoda bir oyun yaratıldığını görmedik. 2018'de herkesi çok şaşırtacak bir duyuru yapmayı planlıyoruz."

   Yosuke Hayashi: "Nioh'un daha da büyük bir hale gelmesini istiyorum."

   Akihiro Hino: "[Level-5'in] 20. yıldönümüne özel olarak büyük bir yapım üzerinde çalışıyoruz."

   Naoya Shimokawa: "Utawarerumono: Mask of Truth anime adaptasyonunun gerçekleşmesini umut eden birçok insan olduğunu görüyorum. Ben de umut ediyorum ve bir gün bunu gerçeğe dönüştürmek istiyorum."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 9 Dk önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 26 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler