Hideo Kojima'nın Ailesi Onun Emekli Olmasını İstiyor

18.06.2016 09:10 Gazali Çetinkaya

 
   Hideo Kojima 1986 yılında girdiği oyun dünyasında özellikle Metal Gear Solid serisiyle bu sektörün en sevilen isimlerinden biri olmayı başardı. Uzun yıllar boyu Konami ile çalışan Kojima sizinde bildiğiniz üzere Konami'den biraz sıkıntılı bir şekilde ayrılmak zorunda kalmış ve en sonunda Sony ile çalışacaklarını duyurmuştu.
 
   Hideo Kojima, son duyurduğu Death Stranding ile bu sektöre devam edecek gibi ama ailesinin isteği pek bu yönde değil.
 
   Gamespot ile yaptıkları röportajda editörün E3'e tekrar dönmek nasıl bir duygu sorusu üzerine Kojima "Burada olmayalı iki yıl geçti ama kesinlikle 10 yıl gibiydi. E3 birçok oyuncunun ve yaratıcının bulunduğu bir yer ve burada olmak tekrar güzel hissettirdi. Geçen yıl ise bazı koşullardan dolayı dahil olamamıştım. Ayrıca yaşlanıyorum, ailem bana emekli olmamı söylüyor. Peki ben ne istiyorum. Sonunda, oyunlar yapmak istiyorum. Eğlenceli bir şeyler yapmak ve bunları da oyuncularla paylaşmak istiyorum."  şeklinde cevap verdi ve her şeyin sonunda doğru bir karar vermiş olacağını söyledi.
 
   24 Ağustos 1963 doğumlu Kojima'nın her ne kadar yaşı ilerlemiş olsa da kendisi hala genç görünüyor ve bu sektörü kolay kolay bırakacak gibi de görünmüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler