Hikaye Odaklı Aksiyon Macera Oyunu Dustborn PS5, Xbox Series X ve PC için Duyuruldu

14.06.2020 02:08 Gazali Çetinkaya

 
Dreamfall Chapters ve Draugen'ın arkasındaki stüdyo Red Thread Games yeni hikaye odaklı aksiyon macera oyunu Dustborn'u duyurdu.

2021'de PlayStation 5, Xbox Series X ve PC için çıkacak.

Dustborn umut, sevgi, arkadaşlık, robotlar ve kelimelerin gücü hakkında; üçüncü şahıs, tek oyunculu, aksiyon macera yolculuk oyunu.

2030 yılında, grafik romanlarından esinlenen canlı ve tehlikeli kurgu bir Amerika'da geçen oyunda Pax adlı bir kadın karakterin rolünü üstleniyorsunuz. Eski mahkum, serseri, düzenbaz ve anormal biri olan Pax'in görevi Kaliforniya'dan Yeni İskoçya'ya bir paket ulaştırmak. 
 
Bu görev için kendinize bir ekip toplayacak ve bu ekibin yönetimini üstleneceksiniz. Düşmanlarınızı alt etmek için iki seçeneğiniz var. Silahlar veya kelimelerin gücü. 

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dustborn Platformlar: PC Geliştirici: Red Thread Games Dağıtıcısı: Red Thread Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler