Hitman 2'de İlk Elusive Target Sean Bean Olacak

17.10.2018 17:26 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Warner Bros. Interactive ve geliştirici IO Interactive, Hitman 2'de Elusive Target görevi kapsamında ilk öldürülecek hedefin İngiliz aktör Sean Bean tarafından canlandırılacağını duyurdu.

Oyunda Sean Bean eski bir MI5 ajanı olan ve daha sonra serbest bir suikastçıya dönüşen Mark Faba adlı karakterin rolünü üstlenecek. Mark Faba "Ölümsüz" takma adı ile anılır ve kendi ölümünü taklit etmede ustadır ve bunu sonucu Uluslararası Sözleşme Ajansı onun kafasına bir ödül koyar. "Ölümsüz" takma adını onun elinden alacak kişi ise Ajan 47 olacaktır.
 
Sean Bean:

"Hitman 2 video oyununun bir parçası olmaktan dolayı heyecan duyuyorum. Yeni bir rol üstlenmek benim için her zaman heyecan verici bir durum ve  görev başladığında herkesin karakterimi aksiyon halinde görmesini sabırsızlıkla bekliyorum."
 
Hitman 2, 13 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Sean Bean'in oynadığı live action fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler