Hitman 3 Çıkış Fragmanı

18.01.2021 17:23 Gazali Çetinkaya

 
IO Interactive, Hitman 3'ün çıkış fragmanını yayınladı.

Üçlemeyi sonlandıracak serinin yeni oyunu 20 Ocak'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak. Switch'e aynı gün bulut tabanlı versiyonu geliyor.
 
Hitman 3 PlayStation Store'da PlayStation 5 için 499 TL ve PlayStation 4 için 307 TL. Xbox Store'da Xbox Series ile Xbox One için 260 TL. PC versiyonu 12 ay boyunca Epic Games Store'a özel ve orada da 260 TL.
 
IO Interactive ayrıca geri adım attı ve Steam'den satın alınmış olan önceki iki Hitman oyunun tüm seviyelerinin üçüncü oyuna ücretsiz aktarılabileceğini duyurdu. Yalnız bu hemen olmayacak. İlerleyen haftalarda yapılabilecek. 

Çıkış fragmanını YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: IO Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler